START

Integritetspolicy

GDPR, även kallad dataskyddsförordningen är en ny lag som gäller alla EU-länder och som innebär ett ökat skydd för privatpersoners integritet.

Vi tar din integritet på största allvar och hanterar alla våra kunders personuppgifter med aktsamhet. Den här integritetspolicyn förklarar och förtydligar hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares personuppgifter enligt (EU) 2016/679, den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Ansvarig person för hantering av personuppgifter på Johan Heibert Gastronomi är Johan Heibert, info@johanheibertgastronomi.se.

Cookies
Gastronomibolaget.se använder cookies (kakor). Vi använder cookies för att kunna ge bättre service till våra användare. Vi samlar in statistik via Google Analytics om antalet besökare på webbplatsen, deras operativsystem, webbläsare och vilken version det är av dessa vilket används för att förbättra webbplatsen. Du kan också använda vår webbplats även om du inaktiverar cookies på din dator. 

Här kan du se hur du kan hantera cookies hos de vanligaste webbläsarna:

Chrome: Länk ››

Safari: Länk ››

Firefox: Länk ››

Internet Explorer: Länk ››

Tredje part
Vi kan publicera eller erbjuda produkter från tredje part på vår webbsida. Dessa tredje parts webbplatser har sina egna, oberoende sekretessregler. Vi tar därför inget ansvar för innehållet och aktiviteterna på dessa länkade webbplatser. Men eftersom vi vill skydda integriteten på vår webbplats välkomnar vi kommentarer om dessa webbplatser. 

Mottagare av personuppgifterna
Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till tredje part. 

Personuppgifter vi samlar in

Vi samlar endast in uppgifter som e-postadress och namn från de som aktivt tillhandahåller oss dem genom att skicka in meddelanden via formulär på webbplatsen, dessa sparas i Snowfires (webbplatsens crm-system) databas. De sparas endast så länge som det krävs för syftet med kommunikationen mellan Johan Heibert Gastronomi och kund eller tills kund meddelar oss att radera deras information.

Du har alltid rätt att kostnadsfritt begära ett registerutdrag om den information som finns registrerad av dig. Dessa kan begäras kostnadsfritt, förfrågan görs via e-post till info@johanheibertgastronomi.se.

Du har rätt att få felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter rättade, detta sker via e-post till info@johanheibertgastronomi.se.

Du har rätt att lämna eventuella klagomål om behandling av dina personuppgifter till den nationella tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Johan Heibert Gastronomi förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Senast uppdaterad: 2019-06-27