Johan Heibert – Konceptutveckling för restaurang, hotell

Johan Heibert Gastronomi – Konsultation

Konceptutveckling

Är ni på gång att starta restaurang, hotell eller vill ändra inriktning i befintlig verksamhet? Då kommer jag gärna till er och tillsammans går vi igenom verksamheten och lokalen.

Här hittar vi målbilden och de roliga detaljerna, för att sedan svart på vitt arbeta fram en helhetslösning med allt ifrån logistik, antal anställda, marknadsföringsstrategi, meny och upplägg, barmeny med mera. Detta efter att vi kommit överens om hur litet eller stort vi vill göra projektet.

Menyutveckling

Låt mig skapa er meny utifrån säsongen, lokala producenter och hållbarhet. Vill du så skriver jag självklart recept på detta och jag kan även hjälpa köket att komma igång!

Receptskrivning

Ska du lansera ett nytt vin, nytt porslin…. Och vill ha ett eller fler recept skrivet specifikt för detta? Och om så önskas lagar jag upp rätten. Antingen för fotografering / video eller för era gäster att provsmaka.

Mässor

Behöver ni en kock i er monter på mässan, en demokock på ert öppna hus? 

Kontakta mig ››